Routebeschrijving Christelijk Centrum Hamont

Vanuit Nederland op de A2 (Maastricht-Eindhoven) afslag 37 richting Budel nemen. De weg volgen tot de rotonde. Rechtsaf richting Hamont. Eerste weg links, daarna de eerste weg rechts. Doorrijden tot de rotonde. Rechtdoor blijven gaan. Zodra u Hamont binnenrijdt is er rechts een kapelletje. Ga hier rechtsaf de Deken Dolstraat in. De eerste weg links na een wit huis, is de Transistorstraat. Deze inrijden. Het gebouw staat linksop nummer 1.

Vanuit Lommel of Houthalen eerst richting Neerpelt en dan de weg naar Hamont volgen. Door Hamont heenrijden richting Budel. Bijna aan het eind van de bebouwde kom staat links een kapelletje. Daar linksaf de Deken Dolstraat in. De eerste weg links tussen de huizen is de Transistorstraat. Deze inrijden. Het gebouw staat links op nummer 1.

Vanuit Peer, Bree of Kaulille richting Hamont volgen. In Hamont de weg blijven volgen tot links het postkantoor komt. Hier linksaf. Na supermarkt Delhaize rechtsaf de Deken Dolstraat in. Eerst weg rechts voor het witte huis is de Transistorstraat. Het eerste gebouw links op nummer 1 is het gebouw.

Hoofdgebouw samenkomsten Hamont

+31-495519933
Transistorstraat 1
3930
Hamont-Achel

Bij CCHamont is elke zondag een dienst om 10.00u (deuren open rond 9.00u).

 

Als u op tijd bent voor de dienst begint staat er een heerlijk kopje koffie of thee op u te wachten. Natuurlijk is er ook na afloop van de dienst koffie of thee.

Voor de allerkleinsten is er een crèche en de kinderen gaan tijdens de zangdienst naar hun eigen klasjes.

Ook de tieners hebben tijdens de dienst hun eigen honk waar ze samenkomen.

 

U bent allen van harte welkom!